Tjänster

Vi inom Alla tiders hemtjänst erbjuder alla typer av hemtjänst och service till äldre i Skärholmen. Vi är ett litet företag med familjär stämning. Hos oss blir du aldrig en i mängden! Istället utgår våra insatser alltid från dig som kund och vi sätter dina behov och önskningar i centrum.

Vi på Alla tiders hemtjänst kan bistå dig vid:

» Vardagsbestyr i hemmet som inköp, matlagning, disk, tvätt och städning samt personlig omvårdnad som hygien, hjälp med påklädning m.m.
» Besök hos läkare, bank, post, tandläkare, bibliotek och andra ärenden utanför hemmet.
Ÿ» Sociala aktiviteter såsom promenader, utflykter, café- och restaurangbesök.
Ÿ» Trygghetslarm ingår i våra tjänster. Dessa larm installeras av Stockholms stad efter ansökan. Larmen besvaras dygnet runt och alltid av vår egen personal (ej av underleverantör).

Våra medarbetare består av undersköterskor och vårdbiträden med fler års erfarenhet inom vården. Våra anställda har olika spetskompetenser för att kunna ge vård och omsorg åt kunder med speciella behov, såsom demens eller Parkinson, efter en stroke eller vid psykisk ohälsa. Våra engagerade medarbetare arbetar i små team i ditt närområde. Vi har legitimation och arbetskläder för att våra kunder ska känna sig trygga.

Hemtjänstinsatser beviljas av din biståndsbedömare på stadsdelsförvaltningen efter ansökan. Känner du dig osäker på vad en sådan ansökan ska innehålla så hjälper vi gärna till.

Om du redan har hemtjänst och inte är nöjd kan du alltid byta till oss genom att kontakta din biståndsbedömare via äldre direkt på tel. 08- 80 65 65.

Utifrån ditt biståndsbeslut kan vi hjälpa dig med allt från matdistribution till personlig omsorg. Trygghetslarm ingår i våra tjänster. Trygghetslarmet installeras av Stockholms stads teknikhet efter ansökan. Larm åtgärdas dygnet runt av våra egna medarbetare. Vi erbjuder även tilläggstjänster med möjlighet till RUT-avdrag för befintliga kunder.

Alla tiders hemtjänst har som mål att göra din vardag så trygg och enkel som möjligt!

My tillsammans med en av våra kunder i hennes kök. Att laga mat tillsammans är uppskattat och något vi gärna gör. För dem som hellre önskar redan tillagad mat, hämtar vi matlådor från Restaurang Trekanten och det finns alltid flera olika rätter att välja mellan.

Maja och Zofia får en pratstund med och hjälper en av våra kunder. Våra medarbetare är utbildade för att kunna möta våra kunders skiftande behov.

Carina, en av Alla tiders hemtjänst grundare, hemma hos en av våra kunder. Även om det är mycket administrativt arbete med att driva ett företag, är det viktigt för oss alla tre att även fortsätta arbeta aktivt ute bland dem som anlitar oss.